Registratie

Dialysis Initiatives Nephrologists: 29 & 30 september 2022
Kosten deelname: Nefrologen € 300,- | NIO’s € 150,-
Accreditatie: 12 punten zijn toegekend door het NIV en VS.

U kunt zich niet meer aanmelden helaas.

De ‘Dialyses Initiatives Nephrologists’ bijeenkomsten van Baxter zijn inmiddels traditie geworden. Binnen het programma van de Dialysis Initiatives streven wij er naar om een breed scala van onderwerpen aan de orde te brengen die van belang zijn bij de behandeling van nierfalen. In 2022 staan actuele onderwerpen op het programma. Daarnaast krijgt u wetenschappelijke updates en praktische informatie middels lezingen en interactieve workshops.

De Dialyses Initiatives Nephrologists meeting zal georganiseerd worden in Kasteel Vaalsbroek te Vaals.

Inschrijving: geschiedt op volgorde van binnenkomst. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging, na betaling van de factuur is uw inschrijving definitief. Mocht het maximum aantal deelnemers al zijn bereikt en u helaas niet meer kunt deelnemen, wordt u op een wachtlijst geplaatst. Zodra er een plek vrijkomt zullen wij u meteen daarover berichten.

Annulering: uitsluitend schriftelijk tot 1 maand voor dato. Bij deze tijdige annulering worden Euro 75 administratiekosten in rekening gebracht. Annulering na die tijd is niet mogelijk en worden de voor u gemaakte reserveringen in rekening gebracht. U kunt zich echter te allen tijde door een collega laten vervangen.

(Participation is reserved for Dutch and Belgian Doctors / Nephrologists / NOI’s / Nurse Specialist)