Baxter academy – DE PLEK VOOR SYMPOSIA EN NASCHOLINGSACTIVITEITEN

KINDER CRRT SYMPOSIUM

13 NOVEMBER 2024

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent
Voor kindernefrologen, kinderintensivisten en gespecialiseerde PICU-verpleegkundigen

Accreditatie: volgt
Locatie: Van der Valk Nijmegen/Lent. Reizen met OV goed mogelijk. Station bevindt zich recht tegenover het hotel.

Op 13 november a.s. faciliteert Baxter/Vantive voor het eerst een symposium volledig gewijd aan alle aspecten rondom de zorg voor kinderen die bloed reinigende therapieën nodig hebben op de Intensive Care! Een deskundige stuurgroep van artsen en verpleegkundig specialisten uit Nederland en België werkt aan een boeiend programma. Bereid je voor op een inspirerende bijeenkomst en geweldige netwerk mogelijkheden.

De registratie is inclusief diner (optionele deelname) in het restaurant van Hotel Van der Valk maar exclusief hotelovernachting(en). Mocht u gebruik willen maken van een hotelovernachting tijdens uw deelname aan het symposium, dan verzoeken wij u zelf contact op te nemen met het hotel en voor eigen rekening een kamer te reserveren. Deze kosten vallen buiten de registratiekosten.

Inschrijven en annuleringsvoorwaarden:
Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging dan is uw inschrijving definitief. De door de Baxter Academy aangeboden nascholingen en symposia vinden alleen doorgang bij voldoende aanmelding. Bij meer aanmeldingen dan er geplaatst kunnen worden, volgt plaatsing in de volgorde van aanmelding. Uw deelname is kosteloos. Mocht u toch willen annuleren, dan zijn wij vanwege al door ons gemaakte kosten helaas genoodzaakt 25 euro in rekening te brengen. U kunt zich wel kosteloos door een collega laten vervangen.

AANMELDING Kinder CRRT Symposium

  Bedrijf/Ziekenhuis*

  Uw email* (Gelieve geen hotmailadres/Yahoo-mail opgeven, ivm terugkerende foutmeldingen.)

  Voornaam*

  Tussenvoegsel

  Achternaam*

  Functie*

  Titel*

  Ik zal aanwezig zijn

  13 november 2024

  Dieetbeperkingen

  BIG-nummer* (i.v.m. accreditatie)

  Opmerkingen

  akkoord
  Akkoord met onze Privacy policy

  * gemarkeerde velden zijn verplicht.