Baxter academy – DE PLEK VOOR SYMPOSIA EN NASCHOLINGSACTIVITEITEN

HD UNIVERSITY

13 & 14 MAART 2025

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent
Nefrologen, NIO’s & Verpleegkundig specialisten

De kosten: Nefrologen € 300 | NIO’s € 150,-
Accreditatie: volgt
Locatie: Van der Valk Nijmegen/Lent. Reizen met OV goed mogelijk. Station bevindt zich recht tegenover het hotel.

In het verlengde van de succesvolle PD University Course die al sinds 1993 wordt georganiseerd, heeft een faculty bestaande uit 5 verschillende Academische ziekenhuizen in samenwerking met de Baxter Academy groep, het initiatief genomen om een postacademische HD University Course voor Nefrologen op te zetten. In deze HDU kunt u uw kennis en ervaring verder uitbreiden middels verdieping van relevante theoretische en praktische aspecten bij het voorschrijven van Hemodialyse Dialyse behandelingen aan uw patiënten.

De registratiekosten zijn inclusief diner (optionele deelname) in het restaurant van Hotel Van der Valk maar exclusief hotelovernachting(en). Mocht u gebruik willen maken van een hotelovernachting tijdens uw deelname aan de HD University, dan verzoeken wij u zelf contact op te nemen met het hotel en voor eigen rekening een kamer te reserveren. Deze kosten vallen buiten de registratiekosten.

Inschrijven en annuleringsvoorwaarden:
Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging, na betaling van de factuur is uw inschrijving definitief. De door de Baxter Academy aangeboden nascholingen en symposia vinden alleen doorgang bij voldoende aanmelding. Bij meer aanmeldingen dan er geplaatst kunnen worden, volgt plaatsing in de volgorde van aanmelding.
Schriftelijke annulering tot 1 maand voor dato: gedeeltelijke restitutie, er wordt 75,- administratiekosten in rekening gebracht.
Annulering binnen 1 maand voor dato: geen restitutie, u kunt zich wel door een collega laten vervangen.

Voor de HDU geldt een minimum aantal deelnemers van 15 personen. Met minder deelnemers kan de HDU helaas geen doorgang vinden. Mocht dit voorkomen dan ontvangt u hiervan tijdig bericht.

(Participation is reserved for Dutch and Belgian Doctors / Nephrologists & NIO’s)

AANMELDING HD UNIVERSITY 

  Bedrijf/Ziekenhuis*

  Uw email*

  Titel*

  Voornaam*

  Tussenvoegsel

  Achternaam*

  Functie*

  Ik zal aanwezig zijn

  13 & 14 maart 2025

  DINER
  Wilt u gebruikmaken van het diner?

  JANEE

  Dieetbeperkingen

  BIG-nummer* (i.v.m. accreditatie)

  Opmerkingen

  akkoord
  Akkoord met onze Privacy policy

  * gemarkeerde velden zijn verplicht.